Yıldız yan hakem Jay Toia'nın transfer portalına girmesiyle UCLA darbe aldı

doyoutravel

New member
Perşembe günü UCLA'nın savunma hattının iç kısmında 1,80 boyunda 325 kiloluk bir delik vardı.

Çok daha büyük hissettim.

Jay Toia, Bruins'in en iyi savunma oyuncusu ve en iyi hücum oyuncusu. antrenman bittikten kısa bir süre sonra açıklandı sosyal medya platformu X'te ailesiyle geleceği hakkında konuştuktan sonra transfer portalına girmeyi planladığını söyledi.

Onun ayrılışı, üst düzey koşucular Laiatu Latu ve ikiz kardeşler Gabriel ve Grayson Murphy'nin NFL draftında kaybedilmesiyle zaten oldukça zayıflamış olan savunmaya büyük bir darbe oldu; savunma destekçileri Kamari Ramsey ve John Humphrey'in USC'ye transferlerinden bahsetmeye bile gerek yok.

Keanu Williams, Gary Smith III ve Sitiveni Havili-Kaufusi, iç savunma hattında iki başlangıç noktasını alacak en iyi adaylar olsa da Smith, bu baharda kendisini bireysel antrenmanlarla sınırlayan belirsiz bir sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Williams ve Smith'in daha önce Bruins'de başlangıç tecrübesi olmasına rağmen, Havili-Kaufusi sadece yedek olarak yer aldı.

Havili-Kaufusi, Williams ve Siale Taupaki, Perşembe günkü antrenmanda ilk takım savunmasını sırayla dönüşümlü olarak yaptılar.

2021 sezonundan önce USC'den transfer olarak geldiğinden beri büyük katkı sağlayan Toia, geçen sezon her maça başladı ve bir çuvalda dördü mağlubiyet dahil olmak üzere 28 top çalma kaydetti. Kıdemli oyuncu, onu giderek daha fazla hareket ettiren bir kiloya indikten sonra bu baharda kariyerinin en iyi formunda görünüyordu.

Toia, birinci sınıfta, bir grup öğrencinin çıkmasını engellemek için asansör kapısını kapattığını ve aynı zamanda aşağılayıcı ve tehditkar bir dil kullandığını gösteren bir videonun ortaya çıkmasıyla tartışmalara yol açtı. Toia hiçbir maçı kaçırmadı ancak olay sonucunda herhangi bir disiplinle karşılaşıp karşılaşmadığı hiçbir zaman kamuya açıklanmadı.

Toia, bahar antrenmanlarının başlangıcından bu yana transfer portalına giren üçüncü UCLA oyuncusu oldu ve oyun kurucu Collin Schlee ve hücum oyuncusu Choe Bryant-Strother'a katıldı.

Portala giren her oyuncu gibi Toia'nın da fikrini değiştirip geri dönme yeteneği var. UCLA, kış boyunca portala girdikten sonra Keegan Jones ve guard Spencer Holstege'e karşı koşmaya devam etti, ancak hamlesinin zamanlaması göz önüne alındığında Toia'nın dahil olduğu bir geri dönüş olasılığı daha düşük görünüyor.

Tekrar birlikte


Juan Castillo, NFL'de o kadar uzun süre antrenörlük yaptı ki, Eric Bieniemy'nin oyuncu olarak son sezonunda da oradaydı. 1999'da Castillo, Philadelphia Eagles'ın hücum hattı koçuydu ve Bieniemy takım için geri koşarak 12 atış yaptı.

Bieniemy'nin Washington Commanders'ın hücum koordinatörü olduğu ve Castillo'nun takımın zorlu anlarına koçluk yaptığı geçen yıl yeniden bağlantı kurdular. Castillo daha sonra UCLA'nın yeni hücum koordinatörünü, Castillo'nun hücum hattı koçu olarak görev yaptığı Westwood'a kadar takip etti.

Son otuz yılın çoğunu profesyonel düzeyde geçirdikten sonra Castillo, üniversite oyuncularının yanında olmanın canlandırıcı olduğunu hissetti.

Castillo, “'Seni takdir ediyorum koç' diyorlar ve sonra sana koç diyorlar,” dedi ve “Ben de Juan olarak anılmaya alışkınım.”

Castillo'nun 1990'ların ortasından bu yana üniversitedeki tek durağı 2019'da Michigan'da hücum analisti olarak çalışmak olsa da, soyunun işe alımda bir değer olmasını beklediğini söyledi.

Ekim ayında 65 yaşına girecek olan Castillo, “Üniversiteye gelen lise öğrencileri NFL'ye gitmek istiyor” dedi. “Pekala, 28 yıldır NFL'de koçluk yapıyorum, peki NFL'de çalışmış birinden bir şeyler öğrenmek için UCLA'dan daha iyi bir yer olabilir mi? Koç Bieniemy ve ben, tıpkı NFL'de öğrettiğimiz gibi öğretiyoruz ve ikimiz de bazı başarılar elde ettik, bu yüzden eğer NFL'ye gidip harika bir eğitim almak istiyorsanız burasının gelmek için harika bir yer olduğunu düşünüyorum. .”

Eğlenceli Cuma


UCLA'nın saat 19:00'da başlaması planlanan “Cuma Gecesi Işıkları” etkinliğinin, oyuncuların lise günlerine eğlenceli bir geri dönüş olması amaçlanıyor.

Koç DeShaun Foster, “Burada, sahada bir karnaval hayal edin” dedi.

Taraftarların konaklayabilmesi için antrenman sahasına bakan otoparka tribünlerin kurulması bekleniyor. Yiyecek kamyonları çeşitli lezzetler satacak. Aralarında son derece imrenilen adayların da bulunduğu büyük bir lise öğrencisi grubunun katılması planlanıyor.

Foster, “Burada bazı güçlü oyuncular olacak” dedi.

Format, hücum ve savunmanın nasıl ilerlediğini göstermek için çok sayıda takım periyodu içerecek. Bunların hepsi Foster'ın disiplin ve saygının yanı sıra üç temel taşından biri olan coşkuyu programa geri aşılama çabasının bir parçası.

TJ Harden koşarak şöyle dedi: “Konuştuğumuz ana konu da bu; eğlenmiyorsanız gerçekten başarılı olamazsınız.” “Sporu her zaman bir amaç doğrultusunda yapmalısınız ve inişler ve çıkışlar olacaktır, ancak bunun küçüklüğünüzden beri yaptığınız spor olduğunu her zaman hatırlamalısınız.”