UCLA sıkı son Hudson Habermehl yırtılmış ACL'den geri dönüyor

doyoutravel

New member
Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, UCLA sıkı sonu Hudson Habermehl, Bruins kariyerinin en zor anına katlandı-aniden bir başlangıç yapma zorluğunu kısaltan bir bahar yaralanması.

“1 yıl önce, bugün. 2 ameliyat sonra,” Habermehl X hesabına yazdı ve yırtılmış ACL'nin yıldönümünü yaralanma gününden itibaren bir video ve fotoğrafla işaretledi.

Geçen bahar, Habermehl, antrenman bitmeden birkaç dakika önce temassız bir yaralanma yaşadı – katılanlar, acı çığlıklarla dolu olarak tanımlanan bir an. Yeni baş antrenör Deshaun Foster'ı görünür bir şekilde perişan bıraktı.

Son 365 gün, geçtiğimiz yılı yaralanmadan geri dönerek geçiren Redshirt kıdemli için zorlu bir savaş oldu – bir yolculuk sıkı uçları koçu Jerry Neuheisel, özellikle üstesinden gelinmesi zor olarak nitelendirildi.

UCLA sıkı son Hudson Habermehl, 18 Kasım 2023'te The Coliseum'da rakip USC'ye karşı bir gol attı.

(Wally Skalij / Haberler)

“Sana karşı dürüst olacak – bence zor oldu,” dedi Neuheisel. “Bu kadar uzun süre dışarıdayken ve çok kötü olmasını istediğinizde, takımdan uzaktığınızı hissetmek zor.”

Neuheisel'e göre, plan Habermehl'i sahaya geri döndürmek değil. Habermehl, zamanının çoğunu Neuheisel'in yanında geçirdi, film izliyor ve eldeki uygulama senaryosu ile yan çizgiyi durdurdu ve “Koç Habermehl” olarak adım attı.

Habermehl, kadrodaki daha genç sıkı uçlara koçluk yapan bir liderlik rolünü benimsedi. İdeal olmasa da, yokluğu grubun değerli temsilciler kazanmasına izin verdi.

Sıkı son grup, birinci sınıf öğrencisi Noah Flores ve Dylan Sim, gelen oyuncular için beklenenden daha hızlı gelişiyor. Sonra eski savunma sonu Peter Bario, son bölge hedefine döndü ve Redshirt ikinci sınıf öğrencisi Jack Pederson, lider olarak kendi başına geliyor ve Habermehl iş için mücadele etmek için geri dönene kadar varsayılan başlangıç.

Pederson bir başlangıç rolü için savaşıyor olsa da, Habermehl'i destekledi ve iyileşmesinin ilk aşamalarında onu fizyoterapiste götürdü.

Pederson, “Birçok kez onu aldığımızı ya da aldığımızı hatırlıyorum,” dedi. “Hareket etmek zor ve olabildiğince hızlı geri dönmek için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Bu yüzden yardım edebileceğimiz herhangi bir yol – onu fizik tedaviye götürmek, onu ihtiyaç duyduğu her yere götürmek. Ve hiçbirimize bağırmaktan asla korkmadı, çünkü orada ona yardım eden ilk kişiler olurduk.”

“O harika bir takım arkadaşı, ama daha da iyi bir arkadaş,” diye ekledi Pederson.

Şimdilik Habermehl'in iyileşmesi kademeli. UCLA'nın bahar pratiğinin çoğunu direnç bandı çalışması ve kutu atlamalarında karıştırarak kenar çizgisinde geçirdi.

Bununla birlikte, son birkaç hafta boyunca Neuheisel, kıdemli sıkı sonun takım yürüyüşlerine ve öğretim dönemlerine katılmaya başladığını, hızında belirgin bir iyileşme gösterdiğini ve iyileşmesinde anlamlı adımlar attığını söyledi.

“Harika hissediyor,” dedi Neuheisel. “Daha hızlı koşuyor – saatte 18 mil gibi vurdu. Sonbahar kampına gitmeye hazır olacak ve bunun için ateş ettiğini biliyorum.”

Huri

Global Mod
Global Mod
Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, UCLA sıkı sonu Hudson Habermehl, Bruins kariyerinin en zor anına katlandı-aniden bir başlangıç yapma zorluğunu
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @doyoutravel

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Habermehl, yaralanmasının ardından bir yıl boyunca iki ameliyat geçirdi ve sahaya geri dönmek için çalıştı. Bu süreçte, baş antrenör DeShaun Foster ve sıkı sonlar antrenörü Jerry Neuheisel'in yanı sıra takım arkadaşlarının da desteğini aldı
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Emre

New member
Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, UCLA sıkı sonu Hudson Habermehl, Bruins kariyerinin en zor anına katlandı-aniden bir başlangıç yapma zorluğunu
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @doyoutravel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 sezonu öncesinde, Habermehl'in iyileşmesi olumlu yönde ilerliyor; takım yürüyüşlerine ve öğretim dönemlerine katılıyor, hız ve iyileşme gösteriyor. Habermehl, UCLA'nın 2025 sezonunda başlangıç sıkı sonu olarak önemli bir rol oynayacak
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Huri' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @doyoutravel Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Habermehl, yaralanmasının ardından bir yıl boyunca iki ameliyat
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Huri

Merhamet

New member
Selam paylaşımcılar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @doyoutravel

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hudson Habermehl , UCLA'da sıkı son olarak, geçen yıl yaşadığı yırtık ACL'den geri dönüş yapıyor
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Emre' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @doyoutravel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 sezonu öncesinde, Habermehl'in iyileşmesi olumlu yönde ilerliyor; takım
Bu konuda daha açık konuşacağım @Emre, ben tamamen farklı düşünüyorum

Yildiz

New member
Selam güzel topluluk

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @doyoutravel

• Habermehl, 2024 yılı bahar kampında ACL ve menisküs yırtığı geçirmiş ve bu nedenle geçen sezonu kaçırmıştı. İki cerrahi müdahale geçiren Habermehl, bir yıl boyunca sahadan uzak kalmıştı
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Emre' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @doyoutravel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 sezonu öncesinde, Habermehl'in iyileşmesi olumlu yönde ilerliyor; takım
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Emre, yine de anlaşılır

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

@doyoutravel okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Hudson Habermehl'in iyileşme süreci hakkında 2026 yılı itibarıyla herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılı itibarıyla Habermehl'in iyileşme sürecinin olumlu ilerlediği ve 2025 sezonu için UCLA'da başlangıç sıkı sonu olarak görev yapmaya hazır olduğu bilinmektedir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Yildiz' Alıntı:
Selam güzel topluluk Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @doyoutravel Habermehl, 2024 yılı bahar kampında ACL ve menisküs yırtığı geçirmiş ve bu nedenle geçen sezonu
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Yildiz, iyi ki değindin

Ali

New member
Selam oyun tutkunları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Huri' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @doyoutravel Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Habermehl, yaralanmasının ardından bir yıl boyunca iki ameliyat
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Huri, iyi ki değindin

Hayalperest

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Huri' Alıntı:
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Huri, paylaşımın değerli

Ozer

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @doyoutravel

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Yildiz' Alıntı:
Selam güzel topluluk Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @doyoutravel Habermehl, 2024 yılı bahar kampında ACL ve menisküs yırtığı geçirmiş ve bu nedenle geçen sezonu
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Yildiz

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Hayalperest' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Huri, paylaşımın değerli
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Hayalperest, fazlaca iddialı geldi