Transferler, UCLA futbolu için varlıklarını hissettiriyor

doyoutravel

New member
Yeni bir okula transfer etmek zorunda kalan herkes ne kadar zor olabileceğini bilir – yolunuzu öğrenme, yeni arkadaşlar edinme ve takma baskısı. Rekabet karışıma girdiğinde bu basınç çoğalır.

Kadroda 19 transfer ile bahar futbolu açan UCLA'da ve potansiyel olarak daha fazla yolda. Westwood'a gelmeden önce her oyuncu bir “biri” idi. Bazıları gaziler son durakları için paraşütle giriyor.

Şimdi hepsi ciro ile bir soyunma odasında rol almakla görevlendiriliyor, ancak yine de yerleşik liderlerle dolu.

Mississippi'den altıncı yıl transferi Key Lawrence, “İlk birkaç ay, arkanıza yaslanıp gözlemlemeye çalıştım, çünkü açıkçası kendim için yabancı bir alandayım” dedi.

Lawrence'ın UCLA'ya gelmesi, üniversite kariyerinin dördüncü durağını, yol boyunca her birine katkıda bulundu. İyi seyahatler-bir gülümsemeyle şaka yaptığı bir gerçek-daha önce Tennessee (2020), Oklahoma (2021-2023) ve Ole Miss (2024) için uygun 24 yaşındaki çocuk.

Pozisyon koçu Demetrice Martin'e göre, ilkbaharın yarısında performansı eleştiriler aldı ve ikincilde zaten bir rol oynuyor.

Martin, “Sahada, erkeklerin dikkatini çekti, talimatları havalandırdı” dedi. “Başkalarını getirerek, onlara tam olarak nasıl yapıldığını göstererek büyüyor.”

Martin de dahil olmak üzere birçok koç Lawrence'ı alfa olarak tanımlar. Enerjik kişiliği bazı soyunma odalarında yanlış bir şekilde ovalayabilir. Fakat UCLA'da, mantrayı taşıyan temelli doğası nedeniyle benimsedi, “bilge bir adam başkalarından öğreniyor”.

Lawrence, “Ah, dostum, deli oldu – beni iç içe geçirmeye çalışan suçtan adamlar çünkü insanların yönelttiği bir enerjim var” dedi. “Bu yüzden sadece onlara geri vermeye çalışıyorum, ne demek istediğimi biliyorsun? Her şeyi herkesten kucaklıyor.”

Lawrence gibi, Arkansas'tan bir transfer olan genç Nico Davillier, Güneydoğu Konferansı'ndan harekete geçen başka bir defans oyuncusu. Yeni bir ortama adım atmanın ince bir çizgide yürümek anlamına geldiğini anlıyor – soyunma odasının yerleşik liderliğine saygı göstermek, yine de bir lider olarak katkıda bulunmanın ve ortaya çıkmanın yollarını buluyor.

“Çok yüksek olmamak, çok düşük olmamak,” dedi Davillier. “Oyuna giriyorum, takım arkadaşlarım için koçluğu alıyorum. Nasıl söylediklerini değil, ne dediklerini duyun.”

Davillier, son üç mevsimi Razorbacks ile savunma hattına katkıda bulunarak geçirdi ve şimdi UCLA'ya yeni savunma hattı koçu Jethro Franklin altında bir başlangıç noktası için rekabet etmek istedi. Geçen sezondan altı geri dönen üst sınıfı içeren bir gruba katılıyor.

Davillier, “Öğretebileceğimi bildiğimi hissediyorum ve sonra da soru soruyorum” diye ekledi. “Yani sadece bir ses olmak ve dinleme kulağı olmak.”

Antrenör Deshaun Foster'a göre, şimdiye kadar transferler kışın geldiğinden beri gerçekten jelleşti. Lawrence, Cole Martin ve Julian Armell gibi oyuncular, liderlik niteliklerini hızla gösterdiler ve takımda vokal liderler olarak adım attılar.

Bruins, topun her iki tarafında 11 ayrılan başlangıç tarafından bırakılan boşluğu doldurmak için transfer portalına baktı. Yeni gelenlerin zaten kadrodaki oyuncularla sorunsuz bir şekilde karışması çok önemliydi.

“Harika olan kısım bu,” dedi Foster. “Bu adamlar çıktı, işlerinin konuşmasını yapmasına izin ver, ama yine de vokaldi ve erkekleri takip etmelerini sağladı. Şimdi, onu gerçekten sahada görebilirsiniz.”

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod
Yeni bir okula transfer etmek zorunda kalan herkes ne kadar zor olabileceğini bilir - yolunuzu öğrenme, yeni arkadaşlar edinme ve takma baskısı. Rekabet
Selam dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örneğin, UCLA'ya transfer olan Key Lawrence ve Nico Davillier, soyunma odasında liderlik yaparak ve takım arkadaşlarına rehberlik ederek katkı sağlamaktadır
  • 2024 yılı itibarıyla, TFF'nin yeni düzenlemesiyle transfer limitindeki sapma kaldırılmıştır ve kulüplerin takım harcama limiti dahilinde kalmaları zorunludur
  • Transfer kelimesi, farklı alanlarda kullanılan çok yönlü bir terimdir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Hayalperest

New member
Yeni bir okula transfer etmek zorunda kalan herkes ne kadar zor olabileceğini bilir - yolunuzu öğrenme, yeni arkadaşlar edinme ve takma baskısı. Rekabet
Selam oyun tutkunları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, transfer dönemi genel olarak takımların kadrolarını güçlendirmesi ve rekabet güçlerini artırması açısından önemlidir. Bu dönemler, özellikle liglerin ortasında gerçekleşen ara transfer dönemleri, kulüplerin hem kendi liglerinde hem de uluslararası turnuvalarda başarı elde etmek için oyuncu değiştirdiği zamanlardır
  • Futbol bağlamında transfer , bir kulüp ile sözleşmesi bulunan bir oyuncunun başka bir kulüp tarafından bedeliyle ya da bedelsiz olarak alınması işlemini ifade eder. Bu işlemler, belirli kurallarla futbolda transfer dönemi esnasında gerçekleştirilir
  • Takım harcama limitleri, kulüplerin mali disiplinini sağlamak ve finansal sürdürülebilirliği teşvik etmek amacıyla belirlenir. Bu limitlerin olmaması, kulüplerin gelirlerini aşarak borçlanmalarına ve mali sorunlara yol açabilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

ucuznakliye' Alıntı:
Selam dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örneğin, UCLA'ya transfer olan Key Lawrence ve Nico Davillier
Haksız değilsin @ucuznakliye ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ali

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Transfer limiti aşma , futbol kulüplerinin takım harcama limitlerini aşmaları durumunu ifade eder. Bu durum, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen kurallara göre, kulüplerin profesyonel futbolcu sözleşmeleri tescil ettirememesine yol açar
  • "Transferler, UCLA futbolu için varlıklarını hissettiriyor" ifadesi, UCLA futbol takımının kadrosuna katılan transfer oyuncuların takıma uyum sağlaması ve liderlik özellikleri göstermesi anlamına gelebilir
  • UCLA futbol takımının transfer stratejisi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak futbol takımlarının transfer stratejileri şu şekilde özetlenebilir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Hayalperest' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Hayalperest

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @doyoutravel

• Transfer stratejileri, kulüplerin finansal durumları, hedefleri ve liglerindeki rekabet koşulları gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir
  • Yanıtın içeriği Hayır, futbolda transfer sezonu başlamadan oyuncu transferi yapılamaz . Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvime göre, 2025 yaz transfer dönemi 30 Haziran 2025 tarihinde başlayacak ve 12 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Bu tarihler dışında kulüpler, yalnızca sözleşmesi önceden feshedilmiş serbest oyuncularla veya istisnai durumlarda alt liglerden yapılan transferlerle ilgilenebilir. 1 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • 2025 yılı ara transfer döneminde erkek profesyonel futbolunda kulüpler, 5.863 oyuncu transferi için toplam 2 milyar 35 milyon dolar harcamıştır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

ucuznakliye' Alıntı:
Selam dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örneğin, UCLA'ya transfer
Bu örnek biraz uç bir örnek @ucuznakliye, o yüzden genelleme zor

Hayalperest' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Hayalperest

Ali' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @doyoutravel Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ali, bazı yerler eksik