Jordan Chiles liderliğindeki UCLA'nın Olympians son ev buluşmasında parlıyor

doyoutravel

New member
Kükreyen taraftarlar Pauley Pavilion kamu adresi spikerini boğdu. Jordan Chiles'in tanıtım yapması gerekmiyor.

Yıldızı yeni zirvelere ulaşmaya devam ettikçe, Chiles 3 numaralı UCLA için istikrarlı bir güç olmaya devam ediyor ve Bruins'i ev finalinde 12.918'lik bir program-kayıt katılımının önünde 12.675-197.1'e götürmek için Pazar günü 39.75 çok yönlü bir skor oluşturuyor.

Arena'daki ilk 2.000 taraftar, markanın Super Bowl sırasında piyasaya sürülen son “So Win” kampanyasında yer alan Chiles'in Nike posterlerini aldı. Geçen yıl ikinci Olimpiyatlarında yarıştığından beri, Chiles spor salonunun dışında her yerde bulundu. Time Magazine ona Yılın Kadınlarından Biri adını verdi. Oscar partilerinde kırmızı halı görünümleri yaptı, “Günaydın Amerika” ve “Jennifer Hudson Show” da ortaya çıktı ve bir kitap yayınladı. Pazar günkü buluşmadan saatler önce “Ben Kızım” anısının kopyalarını imzaladı.

Görünüşte sonsuz halka açık görünümler arasında, Chiles bu sezon 37 rutin yarıştı ve en çok Bruin jimnastikçisi için bağlandı.

UCLA teknik direktörü Janelle McDonald, “Eşsiz kişi hakkında, tabağındaki her şeyi halledebileceği ve çok mükemmel bir şekilde ele alabileceği hakkında yeterince söyleyemem” dedi. “Bana her gün ilham veriyor. … Takıma o kadar çok önemsiyor ki, hepsi boyunca% 100 bağlı olmanın ve her gün takım için görünmenin bir yolunu buluyor. Sanırım bu ekiple bu ortamda olabilmek ve sahip olduğumuz bu başarıyı elde etmek için kupasını dolduruyor. ”

Olimpik bir aradan sonra Chiles ile Bruins, yeni liglerinde ilk normal sezon konferans unvanını kazanmak için Big Ten'e hakim oldu. Toplantı kazanma çizgisini dokuz Pazar gününe kadar uzattılar.

UCLA'nın Jordan Chiles, Pazar günkü Pauley Pavilion'daki Stanford'a karşı toplantı sırasında düzensiz barlarda sahne alıyor.

Jordan Chiles, Pazar günü düzensiz bar rutininden sonra teknik direktör Janelle McDonald ile kutluyor.

Jordan Chiles, Pazar günü düzensiz bar rutininden sonra teknik direktör Janelle McDonald ile kutluyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Üç Olympian ile UCLA, Big Ten ilk sezonunda ülkenin dört bir yanında rekor kıran kalabalık çekti. Tüm uluslararası yıldızlar Pazar günü teslim edildi. 2024 Olimpiyatları'nda Filipinler'i temsil eden kıdemli Emma Malabuyo, Pauley Pavilion'daki son yarışmasında iki puan 9.9 veya daha iyisi. 9.9 kazanan zemin rutinini bitirdikten sonra gözlerini kırpıştırdı.

Tokyo Olimpiyatları'nda Kanada için çok yönlü bir finalist olan yüksek lisans öğrencisi Brooklyn Moors, Bruins etkinlikte 9.9 veya daha iyi altı puan kaydetti ve son rotasyona 0,55 puanlık bir liderlik yaptı.

Zarif ve zarafetle ünlü olan Moors, üniversite kariyerinin ilk mükemmel 10'u için savaşıyor. Yuvarlanan geçişlerine her inişini hassasiyetle kontrol etti ve dramatik koreografisi ile kısık kalabalığa çekildi. Ancak 9.925 puanı ekranda parladığında paketlenmiş arena hayal kırıklığına uğradı.

UCLA'dan Brooklyn Moors Cumartesi günü Stanford'a karşı kat egzersizinde yarışıyor.

UCLA'dan Brooklyn Moors Cumartesi günü Stanford'a karşı kat egzersizinde yarışıyor.

Chiles, mükemmel bir skor için yalvaranlar arasındaydı ve kalabalığa doğru 10 parmak yanıp söndü. Gençlerin sesi buluşmadan sonra kısık ve kuruydu. Pazar günü başarılarının tadını çıkarmaktan çok, rutinlerinden sonra takım arkadaşlarına tezahürat yapmaktan veya onlara rekabet öncesi pep görüşmeleri vererek daha fazla sevinç gösterdi.

“Benim için neyin çok önemli olduğunu biliyorum ve ben bir insan olarak olduğum ve sporumun kim olduğumu tanımlamadığını,” dedi Chiles, sesi çatlarken. “Ama herkese karşı benim özgünlüğüm. Yaptığım her şey, takım arkadaşlarım olsun, buluşmamdan önce kitap imzalamam olsun, sanırım bu en büyük kısım, sadece beni destekliyor ve beni seviyor. ”

Alternatif bir zaman çizelgesinde, Chiles bu üst sınıfla ayrılıyor olabilir. Başlangıçta 2021'de ilk Olimpiyatlarını takip etmek için kaydını ertelemeden önce UCLA'da başlayacaktı, daha sonra 2023'te Paris'e hazırlanmak için bir adım daha attı.

Jordan Chiles Cumartesi günü Stanford'a karşı denge ışınında performans sergiliyor.

Jordan Chiles Cumartesi günü Stanford'a karşı denge ışınında performans sergiliyor.

Chiles, geçen yıl kesimi kaçırdıktan sonra Bruins'in NCAA Şampiyonalarına geri dönmeleri için konumlandırılmasına yardımcı olan kıdemli liderliğe huşu içinde. Yaşlıların ayrılması konusunda o kadar duygusaldı ki, gözyaşlarına boğulma riski taşıyan haber konferansı sırasında Moors'a bile bakamadı. Toplantıdan sonra UCLA Moors'u onurlandırdı; lisansüstü öğrenciler Chae Campbell, Frida Esparza ve Carissa Clay; Yaşlılar Malabuyo, Emily Lee ve Mia Erdoes; ve Junior Clara Wren.

“Bir patlama ile dışarı çıkmak istedik,” dedi Moors, “ve tam olarak biz buydu.”