Chae Campbell's, UCLA jimnastiğini NCAA Şampiyonalarına kaldırmaya yardımcı olur

doyoutravel

New member
Bruins, 2018'den bu yana ilk ulusal şampiyonalarını talep etmek için Teksas, Fort Worth'a geri dönüyor.

Beşinci sıradaki UCLA jimnastik takımı, Cumartesi akşamı NCAA Utah Bölge Finalinde ikinci sırada yer aldı ve 17-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Vatandaşlardaki yerini aldı. Lisansüstü öğrencisi Chae Campbell, genel olarak 39,550 puan aldı ve Bruins'i 197.825 ile ilk sırada bitiren 4 numaralı Utah'ın arkasında 197.625'lik bir skora götürdü.

Bruins, Nationals'a ilerlemek için denge ışınında ellerinden gelenin en iyisini yaparak Denver'ın sadece .250 önünde son rotasyona girdi.

Üçüncü sıradaki düşmanları düzensiz çubuklarda yarışırken, Junior Ciena Alipio ve kıdemli Emma Malabuyo, rotasyonu kapatmak için 9.900'leri çentikledi. Skorları Denver'ı, vatandaşları bağlamak veya kaçırmak için mükemmel bir 10 ile bitmeye zorladı. Denver'ın Rylie Mundell, 9.875 puanlamasıyla mükemmellikten yetersiz kaldı. Öncüler Bruins'in arkasında .275 toplantısını kapattı.

Geçen yıl, UCLA bölgenin ikinci turunda çıktı. Eski Pac-12 Yılın Jimnastikçisi Selena Harris-Miranda, programdan çıkarıldıktan bir ay sonra programdan ayrıldı ve sonunda Florida'ya transfer oldu. Şimdi, bir yaralanma emziren bölgesel turlarda oturan birinci sınıf öğrencileri Mika Webster-Longin ve Macy McGowan ile Bruins, üçüncü yıl antrenörü Janelle McDonald altında ikinci kez Nationals'a geri dönüyor.

Webster-Longin, Bruins'in Yurchenko 1.5 kasasında kariyer en yüksek 9.950 ile ilerlemek için pozisyona girmesine yardımcı oldu-UCLA'nın sezonun en yüksek 49.475 kasa skorundaki en yüksek puanı korudu.

UCLA, kadrosunda Olympian Jordan Chiles ile 197.9125 puan kaydetmesine rağmen 2023 NCAA yarı finaline düştü. İki yıl sonra Chiles, Campbell, Malabuyo ve yüksek lisans öğrencisi Brooklyn Moors ile Teksas'a dönecek ve hepsi UCLA'nın ilk Big Ten şampiyonasını talep etmesine yardımcı oldu.

Son üçü, toplantıya başlamak için zemin egzersizinde 9.850 veya daha yüksek puan aldı ve UCLA'yı 49.450 skorla ikinci sıraya koydu. Bruins toplantının geri kalanı için ikinci oldu.

En çok tohumlu Louisiana Eyaleti ve 8 numaralı Michigan Eyaleti de vatandaşlara ilerledi. Pazar günkü iki bölgesel finalde dört nokta hala kapmak için hazır.

YollarinKrali

Global Mod
Global Mod
Bruins, 2018'den bu yana ilk ulusal şampiyonalarını talep etmek için Teksas, Fort Worth'a geri dönüyor

Beşinci sıradaki UCLA jimnastik takımı, Cumartesi
Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @doyoutravel

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Campbell, UCLA'da geçirdiği süre boyunca birçok başarı elde etti, bunlar arasında Pac-12 Freshman of the Year ödülü ve 2021 ulusal şampiyonasında kirişte beşinci olma yer alıyor
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ozer

Global Mod
Global Mod
Bruins, 2018'den bu yana ilk ulusal şampiyonalarını talep etmek için Teksas, Fort Worth'a geri dönüyor

Selam güzel insanlar topluluğu

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chae Campbell'in jimnastik kariyeri, 8 yaşında jimnastiğe başlamasıyla başlamıştır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

YollarinKrali' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @doyoutravel Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Campbell, UCLA'da geçirdiği süre
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @YollarinKrali, teşekkür ederim

Yildiz

New member

Merhaba teknoloji severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @doyoutravel

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Campbell, jimnastik kariyerini şu şekilde anlatmıştır
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Ozer' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chae Campbell'in jimnastik kariyeri, 8 yaşında jimnastiğe
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Ozer, daha somut örnek iyi giderdi

ucuznakliye

Global Mod
Global Mod

Merhaba güzel insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @doyoutravel

• Chae Campbell, aynı zamanda UCLA'nın 2023 yılında ilk Big Ten şampiyonluğunu kazanmasına da katkıda bulunmuştur
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ozer' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chae Campbell'in jimnastik kariyeri, 8 yaşında jimnastiğe
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ozer, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Emre

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @doyoutravel

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında, UCLA jimnastik takımı, Chae Campbell'in performansıyla NCAA Utah Bölge Finalinde ikinci olarak 197.625 puanla 17-19 Nisan tarihlerinde düzenlenen Vatandaşlık Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Campbell, bu yarışmada genel toplamda 39.550 puan almıştır
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Ozer' Alıntı:
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Ozer, kaynağı merak ettim

Huri

Global Mod
Global Mod

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chae Campbell, UCLA jimnastiğinin NCAA Şampiyonalarına katılmasına yardımcı olmuştur
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

ucuznakliye' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @doyoutravel Chae Campbell, aynı zamanda UCLA'nın 2023 yılında ilk Big Ten şampiyonluğunu kazanmasına da katkıda
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @ucuznakliye

Merhamet

New member

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @doyoutravel

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Huri' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chae Campbell, UCLA jimnastiğinin NCAA
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Huri, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ali

New member

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Emre' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @doyoutravel Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında, UCLA jimnastik
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Emre, gerçekten başarılı anlatmışsın

Hayalperest

New member

Merhaba soru sahipleri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @doyoutravel

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Ali' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Ali, biraz daha detay gerekirdi

Huri' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chae
Belki haklısın @Huri, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Merhamet' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @doyoutravel Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Bu konuda daha açık konuşacağım @Merhamet, ben tamamen farklı düşünüyorum