UCLA ROUTS Ohio State'i USC ile Big Ten başlık gösterimi ayarlamak için

doyoutravel

New member
Indianapolis – Kolej basketbolunda yılın bu zamanında tekrarlandığını söylemek, aynı takımı bir sezonda üç kez yenmenin zor olmasıdır.

UCLA, sözün liyakat olduğunu gösterebilir.

Veya USC, ABC, 1-2-3 kadar kolay olduğunu gösterebilir.

Her takım, Crosstown rekabeti Pazar günü Gainbridge Fieldhouse'da Big Ten Kadın Basketbol Turnuvası Şampiyonası maçında ülkenin yarısında yenilendiğinde tercih ettiği anlatıyı döndürme şansına sahip olacak.

İkinci tohumlu Bruins, üçüncü tohumlu Ohio Eyaletini bir yarı finalde kolaylıkla göndererek başka bir rövanş almalarını sağladı ve kaçak 75-46 zaferine giden yolda erken çift haneli bir liderlik yaptı.

Nebraska'ya karşı ilk çeyrekte 10 puan topladıktan bir gün sonra, UCLA'dan Gabriela Jaquez, ilk çeyrekte üç atış yaptı ve Buckeyes'e karşı başında yedi puan attı.

Bruins, kalabalığın kısımlarını kutlama havasında mavi giyen çift haneli bir kurşun inşa etmek için sadece yedi dakikaya ihtiyaç duyuyordu. Arena'nın bir bölümündeki hayranlar “UC!” Diye bağırdı. Yol boyunca diğerleri, “LA!” Diye bağırarak ilahiyi tamamladı.

Bruins'in (29-2) 39 puanla önderlik ettiği bir oyunun dengesi için yapacak başka bir şey yoktu.

Guard Londynn Jones, UCLA için takım lideri 22 puan yolunda altı üç sayılık yaptı, bu da sahadan% 50.8'i çekti ve çift rakamlı gol attı. Jaquez ve Center Lauren Betts her biri 12 puanla bitirdi ve Angela Dugalic'i 10 ekledi.

UCLA ileri Angela Dugalic, ilk yarısında Ohio State'in ileri Cotie McMahon tarafından düzenlenmesini engelliyor. Dugalic'in Bruins'in galibiyetinde iki blok vardı.

(Michael Conroy / Associated Press)

Jones'un Long Range'den gelen başarısı, Nebraska'ya karşı üç puanlık girişimlerin altısını kaçırdıktan bir gün sonra geldi.

Jones, “Daha önce oyuna gerçekten dikkat etmemeye çalışıyorum ve sadece neler yapabileceğime odaklanmaya çalışıyorum ve ilerleyebileceğim herhangi bir şekilde katkıda bulunuyorum” dedi. “Yani takımın ihtiyacı ne olursa olsun, bunu yapmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bana topu aldığım için takıma bağır çünkü bu görünüşler onlarsız içeri girmiyor. ”

Bruins'in hakimiyeti, yeni başlayanların çoğu için hafif bir iş yüküne izin verdi. Betts 24 dakika oynadı, Jaquez ve Point Guard Kiki Rice her biri sadece 18 dakika kaydetti.

“Açıkçası ekibimizin bugün oynama şekli,” dedi Betts, “bu sadece diğer oyuncuların anlarını almaları için bir fırsat.”

Muhafız Jaloni Cambridge 10 sayı attı ve Buckeyes (25-6) için çift rakamlara ulaşan tek oyuncuydu ve bu da puan için bir sezonun en düşük seviyesine giderken% 33.3'ü vurdu.

Truva atları haftanın büyük bir kısmı boyunca Bruins'in zihnindeydi, oyuncular turnuvayı açmak için buraya gelmeden çok önce üçüncü bir toplantı arzusunu kabul ettiler.

Los Angeles'tan ayrılmadan önce kampüste gazetecilere verdiği demeçte, “Onlara karşı başka bir eşleşme almak isterim,” dedi.

Dedi Betts, gülerek: “Üçüncü kez cazibe.”

USC teknik direktörü Lindsay Gottlieb, Truva atları Cumartesi günü erken yarı finalde Michigan'dan çıktıktan sonra yaptığı açıklamalarda daha fazla ölçüldü. UCLA veya Ohio State ile yüzleşmek arasında bir tercihi olup olmadığı sorulduğunda Gottlieb, gülerek, “Bu bir hayır olacak. Kim kazanırsa, hazır olacağız. ”

Bu sezon ekibinin rekabette oynadığı yol göz önüne alındığında güven yaymak kolaydı.

Şubat ayında Galen Center'daki Bruins'e karşı 70-61'lik bir zafer çıkardıktan sonra, Truva atları geçen hafta daha da baskındı, kendilerini erken iddia etti ve 80-67 zaferi sırasında geç kaldı.

UCLA teknik direktörü Cori Close o kadar kızgındı ki istatistik sayfasını buruştu ve oyun sonrası açıklamalar sırasında yumruğuyla bir masa dövdü. İki gün sonra, Close, oyuncularının Bruins'e Big Ten normal sezon şampiyonasına mal olan yenilgiye nasıl tepki verdiği göz önüne alındığında çok daha iyi bir ruh halinde olduğunu kabul etti.

UCLA merkezi Lauren Betts, sağda, ilk yarıda Ohio Eyalet Merkezi Elsa Lemmila'da sürüyor.

UCLA merkezi Lauren Betts, sağda, ilk yarıda Ohio Eyalet Merkezi Elsa Lemmila'da sürüyor.

(Michael Conroy / Associated Press)

Rice ve Jaquez, ekibin tekrar yuvarlanması için gerekli olan ne istediklerini söylemesine izin veren sadece oyunculara özel bir film oturumu çağırdı.

“Bu yürüyüş ve gerçekten duygu için zamanın yok,” dedi Betts bu haftanın başlarında. “Sanki, bilirsin, oyun kazanmalıyız.”

Cumartesi günü, bu USC kayıpları hakkında ona bir şey yiyip almadığını sordu, Close yarı şaka bir şekilde onu rahatsız eden her şeye girmek için yeterli zaman olmadığını söyledi.

“Sanırım en büyük şey, tokluk savaşını kaybettik ve bu bana en derinlere çarpıyor, en çok sorumlu hissediyorum” dedi. Birlikte bulunuyoruz, değil mi? Tonu lider olarak ayarlamalıyım ve gerçekten iyi seçimler yapmak için onları pozisyonlara koymam gerekiyor. Ama onların kendilerinin en iyi versiyonu olmalarını istiyorum ve rekabetçi büyüklüğün tadını çıkarmalarını istiyorum çünkü beraberlik ve tokluk ile liderlik ediyorlar.

“Bunu yapmadık ve nihayetinde bunu bir lider olarak kalbe alıyorum ve gerçekten sorumluluğunu üstleniyorum ve onları izlemek istemek, bu konuda fethetme anları var. Sadece oyun için değil, sadece şampiyonluk için değil, hayatları için. ”

Hayatlarının oyunu gibi hissettiren şey Pazar günü gelecek, Bruins'in başka hiç kimse gibi yenmek istediği bir takıma karşı.