UCLA, Mick Cronin'in 500. kariyer galibiyeti için Ohio State'i durduruyor

doyoutravel

New member
Özel bir gün büyük bir an gerekiyordu.

Bill Walton'a kendi haraçında bir avuç teslim etmek için en uzun Bruin'e bırakın.

UCLA, ikinci yarının yarısında Ohio State üzerinde dar bir kurşunla yapışırken Aday Mara, takım arkadaşı Skyy Clark'tan bir pas aldı ve bir dunk için döndü. 7 metrelik 3 merkezi, temas yoluyla bitirdiği başka bir hareketle birlikte, faul yaptığı bir düzen dönüştürdü.

UCLA'nın liderliği sekiz puana kadar geri döndü ve Bruins, geç Walton'u onurlandırdıkları gün Pauley Pavilion içinde 69-61 galibiyet için çekilmeye başladı.

Mara, Ohio State yıldızı Bruce Thornton'un sürüş düzeninin empatik bir bloğunu ekledi, son dakikalarda bir çalma ve bir atlama kancası, 9.015 kalabalığı topa her dokunduğunda vızıldadı.

UCLA, teknik direktör Mick Cronin'in bu sezonun başlarında bir galibiyetten sonra 4S-up işaretiyle kutluyordu.

(Allen J. Schaben / Haberler)

“Bizi değiştirdiğini sanıyordum,” dedi UCLA teknik direktörü Mick Cronin, Mara'nın 500. kariyer zaferini çentiklemesine yardım ettikten sonra. “Bizi kesinlikle enerjiyle aşıladı ve kalabalık onu seviyor, bu yüzden yardımcı oldu.”

Takım arkadaşı Tyler Bilodeau'dan sonra ikinci yarının çoğunu oynayan hızlı bir faul aldı ve geri sahaya geçiş yaparak geri döndüğünde kötü bir ciro işledi, Mara 10 puan, dokuz ribaunt, iki blok ve çalma ile bitirdi.

Clark'ın 38 saniye sola doğru üç sırtlı üç işaretçisi, Bruins'in (genel olarak 20-8, 11-6 Big Ten) geçen hafta Minnesota'ya karşı çökmesinden geri dönmesini sağladı.

Faul hattında epik verimsizlik ile erimeye katkıda bulunduktan sonra, Cronin'in ekibi Pazar günü 20 serbest atıştan 15'ini yaptı ve 500 galibiyet kilometre taşına ulaşmak için en genç aktif koç olmasına yardımcı oldu. Ayrıca, en azından NCAA Division I seviyesinde birçok galibiyet kazanan sadece 18. aktif koç.

Mara, Clark ve Forward Eric Dailey Jr., Cronin'i dev rakamlarda “500” ile birlikte dört ayak pozisyonunda tutan Cronin'in yer aldığı hatıra tişörtleri giyen oyun sonrası medya konferansına girdi. Oyuncular, soyunma odasında koçlarına kutlama duş verme dürtüsüne direndi.

“Onu boğmayı düşünüyorduk,” dedi Clark, “Ama aileyi ve herkesi gördük ve pasta vardı, bu yüzden bunu berbat etmek istemedik.”

Dailey, takımının ikinci yarısının ilk dokuz puanı da dahil olmak üzere 15'e sekiz çekimde 20 puanla üç haftalık bir çöküşten çıktı. Clark 13 puan ekledi, Sebastian Mack tezgahtan 11 puan aldı ve Kobe Johnson, atışının düşmediği bir günde üç puanla 13 ribaunt, dört asist ve üç top çalmaya katkıda bulundu.

Thornton, Buckeyes (15-13, 7-10) için nispeten verimsiz bir şekilde 21 sayı attı ve takımının sadece%31.7'sini vurdu.

Kanserle uzun bir savaştan sonra 71 Mayıs'ta ölen Walton'a yapılan övgüler, devrilmeden çok önce başladı. UCLA oyuncuları Walton'un adı ve 32 numaralı. Minnettar Dead şarkıları ses sisteminin üzerine fırlattı. CBS televizyon prodüksiyon ekibinin birkaç üyesi bile renkli kravat boyası tişörtler giydi.

Zaman aşımları sırasında, Walton vurgularının video görüntüleri, oyuncuların Big Redhead'in en sevdiği anılarının yanında gösterildi. Walton'un karısı Lori, ilk yarının ortasında mahkemede onurlandırıldı ve devre arası kutlama sırasında aile üyeleri tarafından katıldı. Kareem Abdul-Jabbar, Sidney Wicks, Jamaal Wilkes ve Mike Warren dahil olmak üzere birkaç UCLA büyüklüğü video tahtasında gösterildi.

Mara, büyük adamların daha küçük meslektaşlarından daha yavaş gelişme eğiliminde olduğu için sabırlı olmasını tavsiye eden Walton'u onurlandırmak istediğini söyledi.

“O inanılmaz bir insandı,” dedi Mara, “Benim için bu oyun çok şey ifade ediyordu.”

Onunla eşleşmeye çalışan herkese yükselen Mara, kalabalıktan daha fazla memnun oldu.

Clark gülerek, “Onu dunk görmek eğlenceli, küçük yürümeye başlayan kasnağına nasıl girmiştim gibi,” dedi. “Her zaman Aday için kök salıyoruz. O inanılmaz bir oyuncu, inanılmaz insan. Yani, ne zaman çekilirse [by opponents] Ona skoru söylüyorum, git oyun oynayın, çünkü ona çok fazla oyunu var. ”

Cronin, Mara'nın sürekli ortaya çıkışının, kontağına karşı zemini tutabilmesi, koşullandırmasını ve somut olmayan bir bileşeni iyileştirebilmesi için düşük vücut gücünü artırarak mümkün olduğunu söyledi.

“Üçüncü parça korazon”Dedi Cronin, İspanya'nın Zaragoza yerlisi hakkında konuşurken İspanyolca bir kelime kullanarak. “Kalple oynamanız gerekiyor.”

Cronin, babası HEP'nin yarışmak istemeyen insanlara altı paket bira almaları, bir rıhtımın üzerine oturmaları ve balık tutarken Michael Bolton şarkılarını söylemeleri gerektiğini nasıl söyleyecekleri hakkında bir hikaye anlatmaya devam etti.

Mara, koçun saldırgan ribaunt hakkında bir meydan okuma yayınladıktan sonra Cronin'e tokluğunu gösterdi.

“Gitti ve tüm yıl bir tane var ve bir tane aldı,” dedi Cronin, “ve topu alma çabasıyla oynadığından daha sert oynamaya başladı.”

Mara, başarısının kısmen Cronin ve öncelikle büyük adamlarla çalışan koç yardımcısı Darren Savino'nun ona öğretme işlevi olduğunu söyledi.

“[Cronin] Her zaman bana ellerimi yüksek koymamı söyledi, böylece beni yakalamıyorlar, ”dedi Mara. “Çünkü her zaman itmek zorundayım, kolumu falan alıyorlar, bu yüzden tek elle yakaladım. Çoğu zaman, yakalamıyorum, bu yüzden bugün yapıyordum, Savino'nun bize her gün olduğu gibi, bunu yapmaya çalıştığını ve işe yaradığını söylediği yolları yapmaya çalışıyordum, bu yüzden bir sonraki oyun olarak gitmeye çalışacağım Bugün olduğu gibi zor. “

Bruins'in en çok ihtiyaç duyduğu zaman büyük bir şekilde ortaya çıkan Mara, efsanevi selefini memnun ederdi.