Jordan Chiles onun 'çirkin' olduğunu düşündü. Şimdi o si mayo kapağında

doyoutravel

New member
ABD ve UCLA jimnastikçi Jordan Chiles iki kez Olympian ve üç kez NCAA bireysel şampiyon.

Beyoncé gibi sanatçıları güçlendirerek ve vücuduna dövme yaptığı 20'den fazla “muhteşem sanat eserini” gururla sergileyerek müziğe kat rutini gerçekleştirdiği için kendi cildinde tamamen rahat görünüyor.

Bununla birlikte, Chiles'in hayatının çoğu için, onu atletik büyüklüğe itmeye yardımcı olan beden onu “çirkin” ve kendini bilinçli hissettirdi. Ancak Chiles, People Magazine'e verdiği demeçte, “Kelimenin tam anlamıyla gözlerimi dışarı atmaya başladım” dedi.

ABD ve UCLA jimnastikçi Jordan Chiles, 17 Mayıs'tan itibaren 2025 Sports Illustrated mayo sayısının kapağında görünür. Portre 4 Kasım'da Boca Raton, Fla'da çekildi.

(Ben Horton / Sports Illustrated / Contour Getty Images)

Chiles, annesi Gina'nın benzer şekilde tepki verdiğini söyledi.

“Annem aslında bazı fotoğraflardan birkaç kez ağladı, çünkü hayatımın her anı tam anlamıyla orada,” dedi Chiles, “Bence kızının ne kadar güzel olduğunu ve neler yaşadığımı fark etmek daha çok.

“Ağladığımda oradaydım ve 'Anne, bunu söylüyorlar. Bunu söylüyorlar.' Ya da kendime aynaya bakardım ve neredeyse her gün kendime çirkin diyebilirim.

Chiles, 2021'de Tokyo Oyunları'nda Silver Team ve geçen yaz Paris Oyunları'nda Gold Team kazanan ABD Olimpiyat kadrolarının bir üyesiydi. Chiles ayrıca Paris'teki ilk bireysel Olimpiyat madalyası, zemin egzersizinde bir bronz, ancak bir teknik nedeniyle götürüldü.

UCLA'da Chiles, düzensiz çubuklarda (2023, 2025) iki ulusal unvan kazandı ve biri yerde (2023). Ayrıca 2023'te çok yönlü yarışmada ikinci oldu ve Bruins'in bu yıl ikinci sırada yer almasına yardımcı oldu. Chiles, kıdemli sezonu için gelecek yıl Westwood'a döneceğini zaten açıkladı.

2025 Sports Illustrated Mayo sayısı Cumartesi günü gazete bayilerine ulaştığında, Chiles kendi kapağında görünen dört modelden biri olacak (Olivia Dunne, Salma Hayek Pinault ve Lauren Chan diğerleri). Yıllar önce kendi yansımasına nasıl baktığının aksine, Chiles, ikonik derginin önünde kendini gördükten sonra “huşu içinde” olduğunu söyledi.

Chiles, “Kim olduğumun her yönünü kucakladım ve sahip olduğum muhteşem bedeni kucakladım” dedi.